Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Construcciones Metálicas Metalvil

Especialistes en construccions metàl·liques a Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

En Construccions Metàl·liques Metalvil estem especialitzats en construccions metàl·liques i en el manteniment de portes tallafocs. Amb més de 25 anys d'experiència en el sector, els nostres professionals compten amb la qualificació i els coneixements necessaris per proporcionar un servei de qualitat. 

Prestem servei tant a particulars com a professionals cobrint les seves necessitats exercint la nostra activitat amb absoluta dedicació i compromís cap al client. Treballem com a serralleria metàl·lica per al sector de la construcció fabricant i instal·lant portes, tanques, tancaments... Així doncs, ens ocupem del muntatge i manteniment de portes tallafocs, basculants, automàtiques, per a garatge, etc.

Al llarg de la nostra trajectòria, en Construccions Metàl·liques Metalvil hem comptat amb la confiança d'un gran nombre de clients que han quedat completament satisfets amb els nostres serveis. La qualitat i eficàcia són els pilars sobre els quals assentem el nostre treball diari. 

Vols sol·licitar més informació sobre els serveis que prestem? Posa't en contacte amb nosaltres a través del telèfon o el correu electrònic i explica'ns què necessites, elaborarem un pressupost detallat i sense compromís sobre el projecte.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Tramuntana, 2 Pol. Ind. Buvisa 08338 Premià de Dalt Barcelona
Carrer Tramuntana, 2 Pol. Ind. Buvisa 08338 Premià de Dalt Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied